Maak een bewuste keuze voor uw zorgverzekering voor 31-12-2022

Wij adviseren om uw zorgverzekering voor 2023 nog even goed onder de loep te nemen. U heeft bijna altijd een aanvullende verzekering nodig voor vergoeding fysiotherapie. Vanuit het basispakket worden (soms) ook behandelingen vergoed. Vaak pas na de eerste 20 behandelingen.

De zorgkosten zullen in het komende jaar verder oplopen. Daarom werd onlangs bekend gemaakt dat de premies voor de basisverzekeringen flink zullen stijgen. Voor u wellicht een reden om geen aanvullende verzekering (AV) af te sluiten. Toch adviseren wij om hier even goed bij stil te staan en uw keuze heel bewust te maken. “Het belangrijkste voor onze patiënten is dat ze bewust een keuze maken in hoeveel behandelingen zij nodig denken te hebben. Het moet natuurlijk niet zo zijn dat het annuleren van een aanvullende zorgverzekering leidt tot het vermijden van zorg die men eigenlijk wel nodig heeft”, aldus Dagmar.

In de praktijk blijkt nog wel eens dat mensen zorg die niet gedekt is voor lief nemen. En dat kan consequenties hebben voor hun gezondheid. Om dergelijke situaties te voorkomen, is het belangrijk om verschillende mogelijkheden tegen elkaar af te wegen.

Belangrijke informatie

Op de website van Zorgwijzer vindt u welke vergoedingen met betrekking tot fysiotherapie zijn opgenomen in het basispakket van de zorgverzekering.

Lees meer >>

In dit artikel van Zorgwijzer vindt u meer belangrijke informatie over het verzekeren van fysiotherapie in 2023.

Lees meer >>

Maak een bewuste keuze voor uw zorgverzekering voor 31-12-2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven
Call Now Button