Bedrijfsfysiotherapie

Specialist in bedrijfsysiotherapie

BEDRIJFSFYSIOTHERAPIE

De arbeidsfysiotherapeut richt zich op problemen die verband houden met het werk van de individuele werknemer. Samen met u werkt hij aan een verantwoorde terugkeer op de werkvloer. Zaken die aan de orde komen zijn bijvoorbeeld werkhouding, werkplek, werktaken, werkduur en werkorganisatie.

Natuurlijk is voorkomen beter dan genezen. Daarom richten we ons in de eerste plaats het liefst op preventie van aandoeningen van het bewegingsapparaat, door bijvoorbeeld de werkplek aan een grondige analyse te onderwerpen. Op basis hiervan komen we tot de optimale inrichting van de werksituatie en een structurele verbetering van het werkklimaat. Tegelijkertijd besteden we veel aandacht aan de werknemer zelf. Advies met betrekking tot de juiste werkhouding en lichaamsbeweging speelt een belangrijke rol in het voorkomen van fysieke klachten.

Bij bestaande gezondheidsproblemen gaan we op zoek naar de aard en oorzaak van de problemen en komen van daaruit tot gericht advies om de klachten te verminderen en te herstellen. Ook hier geldt dat de inrichting van het werk en de manier waarop de werknemer zijn werk verricht vloeiend moeten samengaan.

De arbeidsfysiotherapeut informeert, adviseert en behandelt u dus met als doel klachten en verzuim te voorkomen. Naast fysiotherapie kan de behandeling ook bestaan uit een (re-integratie) trainingsprogramma, een instructietraining op de werkplek of een werkplekonderzoek. Het resultaat moet zijn dat u optimaal functioneert in uw eigen arbeidssituatie.

Onze praktijk is aangesloten bij LIJV. LIJV traint en coacht werknemers om gezond(er) te werken, prestaties duurzaam te verbeteren, verzuim te voorkomen óf om snel weer aan de slag te gaan. www.lijv.nl

In onze praktijk werken we o.a. voor de Gemeente Lisse.

VERSTERKEN VAN DE EIGEN KRACHT

Omdat we geloven in de kracht van mensen, teams en organisaties, richten wij ons in onze dienstverlening vooral op het versterken van de eigen kracht.

Voor programma’s die het mogelijk maken om (weer) lekker te werken en nóg beter te presteren bent u bij ons aan het juiste adres. Geen organisatie of (werk)situatie is hetzelfde, onze programma’s dus ook niet. U krijgt bij ons een oplossing die aansluit op uw specifieke hulpvraag.

Maximaal productief en vrijwel nooit ziek zijn. Lekker in je vel zitten en buitengewoon presteren. Simpelweg, lekker werken! Wie wil dat nou niet?

Spreekt onze visie u aan en wilt u graag gebruik maken van onze diensten neem dan contact met ons op.

Schuiven naar boven
Call Now Button