Algera Fysiotherapie

WIE ZIJN WIJ

Algera Fysiotherapie is een 3***, een plus-praktijk en aangesloten bij Keurmerk Fysiotherapie, met een enthousiast team van fysiotherapeuten.

KWALITEIT HEEFT ONZE PRIORITEIT

Nieuwe ontwikkelingen in de fysiotherapie worden dan ook op de voet gevolgd en zonodig door bijscholing up to date gehouden.

Naast de reguliere fysiotherapie hebben 7 van onze fysiotherapeuten zich gespecialiseerd in manuele therapie, oncologie fysiotherapie, en psychosomatiek waarvoor zij een Master opleiding volgen of reeds hebben afgerond. Verder hebben onze fysiotherapeuten zich gespecialiseerd in bijvoorbeeld schouderklachten, hand/pols klachten, bekken- en bekkenbodemklachten tijdens of na de zwangerschap, oedeemtherapie, bedrijfsfysiotherapie, claudicatio intermittens en spanningsgerelateerde klachten bij volwassenen en kinderen.

Waar wij goed in zijn

Als dé specialist in beweging bieden wij ook verschillende beweegprogramma’s aan. Regelmatige lichaamsbeweging draagt op allerlei manieren bij aan uw gezondheid. Speciaal voor patiënten met chronische aandoeningen ( COPD, diabetes, coronaire hartziekten of artrose) of bijvoorbeeld voor patiënten na/tijdens een oncologische behandeling bieden wij beweegprogramma’s op maat aan. Onder begeleiding van de fysiotherapeut werkt de patiënt aan het verbeteren van de conditie, het verhogen van de fitheid en het aanleren van een actievere leefstijl.

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor Fysiofitness. Ook voor deze groep wordt een fitness programma op maat gemaakt. In groepsverband en onder begeleiding van een fysiotherapeut werkt u aan uw conditie, aan kracht en indien gewenst afvallen.

Omdat wij onderdeel zijn van het Oranje Nassau Gezondheidscentrum werken wij samen met de verschillende collega’s van deze locatie. Er vindt, indien gewenst, overleg plaats met de huisartsen, de praktijkondersteuners van de huisartsen, psychologen, diëtiste, caesartherapeuten, podotherapeuten, verloskundigen en pedicure van het Gezondheidscentrum.

Ook zijn wij onderdeel van het Wijksamenwerkingsverband Lisse.

In Lisse wordt door verschillende zorgprofessionals dagelijks hard gewerkt aan een gezond en vitaal Lisse. Dat doen we niet alleen maar met elkaar.Het doel van het wijksamenwerkingsverband is dat we bestaande samenwerkingsverbanden intensiveren en nieuwe samenwerkingsverbanden creëren. Hiervoor slaan de zorgverleners de handen ineen. Tot nu toe zijn er diverse huisartsenpraktijken, apotheken, fysiotherapeuten en diëtisten betrokken bij het wijksamenwerkingsverband.Het is de bedoeling dat dit uitgebreid wordt tot een veel grotere groep zorgverleners.

www.stichting-wsvlisse.nl

Algera Fysiotherapie heeft geen wachtlijst, en heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

Bij Algera Fysiotherapie kunt u ook terecht voor het aanmeten van steunkousen. Hiervoor heeft u een verwijzing van uw arts nodig. Wij kunnen alle soorten therapeutische elastische kousen leveren en deze kousen worden door alle zorgverzekeraars vergoed. De leveringen lopen via Fysiotek die het grootste deel van de administratie voor ons verzorgt. Voor het aanmeten van steunkousen kunt u een afspraak maken met Ingrid Algera of Suzanna Haak.

Ons team staat graag voor u klaar, ook voor behandelingen aan huis of in de behandelkamer van zorgcentrum Eikenhorst.

Waar wij goed in zijn

Vraagje?

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Neem dan contact op met:

Algera fysiotherapie
Nassaustraat 45 2161 RJ Lisse
Tel: 0252-426338
info@algerafysiotherapie.nl

 
Schuiven naar boven
Call Now Button