Twee nieuwe werknemers en een nieuw specialisme

Nieuwe werknemers

In de afgelopen maanden hebben zich twee nieuwe werknemers bij ons team gevoegd. In april is Damian begonnen als sportinstructeur en per augustus is ook Eefje werkzaam als fysiotherapeut en kinderfysiotherapeut. Met de komst van Eefje hebben wij dus ook direct een nieuw specialisme: kinderfysiotherapie.

Even voorstellen

Damian Nieuwenhuis: In juli 2021 ben ik afgestudeerd van het CIOS Haarlem/Hoofddorp als sport – en beweegcoördinator. Binnen de praktijk verzorg ik sportlessen, zowel binnen als buiten, begeleid ik de fysiofitness groepen en assisteer ik de fysiotherapeuten in de oefenzaal. Voor mij zit de uitdaging in het waarborgen van de kwaliteit van bewegen. Tevens probeer ik iedere beweger op zijn/haar eigen niveau uit te dagen en te stimuleren bij het behalen van de individuele doelen. Ik ben aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Eefje van Dansik – Smith: Ik ben in 2004 afgestudeerd als fysiotherapeut en in 2007 als kinderfysiotherapeut. Ook ben ik geschoold in de hartrevalidatie. Ik heb ervaring met het behandelen van kinderen van 0-18 jaar met een (verdenking van) afwijking in motoriek of motorische ontwikkeling. Kinderen kunnen met een verwijzing of DTF bij mij terecht. Ik kijk dan naar de normale ontwikkeling en eventuele afwijkingen of vertraging hiervan. Ik ben aanwezig op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Kinderfysiotherapie

Kinderfysiotherapie richt zich op problemen rondom het bewegen en het bewegingssysteem van kinderen en jongeren (0-18 jaar). Wanneer uw kind problemen ondervindt met bewegen, dan is de kinderfysiotherapeut de aangewezen zorgverlener.

Een kinderfysiotherapeut is goed opgeleid en heeft na de basis(Bachelor)opleiding fysiotherapie de vervolgopleiding (Master)kinderfysiotherapie afgerond. De kinderfysiotherapeut werkt altijd, na onderzoek gedaan te hebben, volgens een behandelplan. Wanneer nodig wordt overlegd met andere disciplines, zoals de arts, leerkracht, logopedist of ergotherapeut.

Lees meer over kinderfysiotherapie >>

Twee nieuwe werknemers en een nieuw specialisme

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven
Call Now Button