Maak kennis met onze twee nieuwe werknemers

Nieuwe werknemers

Cliënten die onlangs bij ons in de praktijk zijn geweest, hebben misschien al kennis met hen gemaakt, maar voor degene die dat nog niet hebben gedaan, volgt een korte introductie van onze nieuwe werknemers.

Even voorstellen

Jobbe van der Kaaij: “Mijn naam is Jobbe van der Kaaij. Ik ben in 2010 afgestudeerd aan de HvA en sinds mei 2022 ben ik werkzaam binnen de praktijk. Na mijn afstuderen heb ik manueel therapie Maitland, McKenzie therapie, manuele therapie Marsman, hart- en longrevalidatie en verschillende schouder opleidingen gedaan. De afwisseling tussen de hands-on en de oefentherapie is naar mijn mening een mooie combinatie in de fysiotherapie. Ik werk graag samen met mijn patiënten om een oplossing en grip op de klachten te krijgen. Ik ben aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.”

Janneke de Best: “Mijn naam is Janneke de Best. Ik ben sinds mei 2022 werkzaam binnen de praktijk. Ik ben in 2005 afgestuurd als algemeen fysiotherapeut en sinds 2010 ben ik tevens Oedeemfysiotherapeut. In 2023 studeer ik af als Oncologie Fysiotherapeut MSc. Daarnaast heb ik ervaring en affiniteit met onder andere orthopedische klachten en neurologische klachten. Ik werk graag samen met de patiënt om hun persoonlijke doelen te behalen en wil graag bijdragen aan het leveren van de meest optimale zorg bij kanker patiënten. Ik ben aanwezig op maandag, woensdag en vrijdag.”

Maak kennis met onze twee nieuwe werknemers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven
Call Now Button