Wij zijn verbonden met Netwerk Traumarevalidatie Nederland

Netwerk Traumarevalidatie Nederland

Onze praktijk is aangesloten bij het Netwerk Traumarevalidatie Nederland, specifiek in de regio West en in samenwerking met het Spaarnegasthuis. Dit betekent dat we deel uitmaken van een waardevol netwerk van zorginstellingen die zich inzetten voor hoogwaardige traumazorg en revalidatie.

Wat betekent dit voor u?

Als u te maken heeft gehad met ernstig letsel biedt deze aansluiting ons de mogelijkheid om gespecialiseerde zorg en ondersteuning te leveren tijdens uw herstelproces. Denk hierbij aan letsel door bijvoorbeeld een ongeluk of operatie. Samen met het Spaarnegasthuis en andere experts binnen het Netwerk Traumarevalidatie Nederland werken we nauw samen om u de best mogelijke zorg te bieden. Deze zorg wordt afgestemd op uw individuele behoeften.

Wat houdt dit in?

Door onze samenwerking met dit netwerk hebben we toegang tot de nieuwste inzichten, behandelmethoden en expertise op het gebied van traumarevalidatie. Wij weten dan ook precies hoe wij u kunnen helpen. Hierbij richten we ons op uw specifieke revalidatiedoelen en we ondersteunen u bij elke stap van uw herstel.

Onze toewijding aan uw herstel

Ons team van ervaren fysiotherapeuten staat klaar om u te begeleiden en te ondersteunen tijdens uw revalidatieproces. Door onze betrokkenheid bij het Netwerk Traumarevalidatie Nederland streven we ernaar om u de meest effectieve en op maat gemaakte zorg te bieden. Zo kunt u werken aan een volledig herstel en terugkeer naar een actief en gezond leven.

We zijn trots om deel uit te maken van dit netwerk en kijken ernaar uit om u te helpen bij uw herstelreis. Mocht u vragen hebben of meer informatie willen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wij zijn verbonden met Netwerk Traumarevalidatie Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven
Call Now Button